ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗΣ

Καλώς ήρθατε στο "Breaking the Ceiling" (BTC), ένα πρόγραμμα Erasmus+ που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή! Στόχος του έργου είναι να συμβάλει στην αντιμετώπιση των εμποδίων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες γυναίκες στην πρόσβαση σε ευκαιρίες, καθώς και να συμβάλει στη δημιουργία περιβαλλόντων χωρίς αποκλεισμούς που προωθούν την ισότητα και την ισονομία και ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ευρύτερης κοινότητας.

Αυτό το εργαλείο αυτοαξιολόγησης θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα δυνατά και αδύνατα σημεία σας σε σχέση με αυτές τις 12 βασικές κοινωνικές δεξιότητες που έχουν εντοπιστεί και επιλεγεί, αυξάνοντας την ανάγκη για ένα πρόγραμμα κατάρτισης για τη βελτίωση αυτών των δεξιοτήτων. Τέλος, αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα θα χρησιμεύσει για να ενδυναμώσει εσάς και όλες τις γυναίκες επιχειρηματίες και επαγγελματίες, αυξάνοντας τις ικανότητές σας, βελτιώνοντας την αυτοεκτίμησή σας και αναπτύσσοντας την ηγετική σας ικανότητα για να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση που θα έρθει στην επαγγελματική σας πορεία.

Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να αφιερώσετε 10 λεπτά από το χρόνο σας για να συμπληρώσετε αυτό το ερωτηματολόγιο με βάση την υποκειμενική σας γνώμη και την προσωπική σας εμπειρία. Η γνώμη σας είναι πολύ πολύτιμη για την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού συστήματος που θα σχεδιάσουμε τους επόμενους μήνες.

Θα λάβετε αμέσως ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ανατροφοδότηση σχετικά με τις απαντήσεις σας, αναφέροντας τη βαθμολογία σας στους διάφορους τομείς που αναφέρονται στο ερωτηματολόγιο. Τα δεδομένα από αυτό το ερωτηματολόγιο θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την εσωτερική ανάπτυξη του περιεχομένου του έργου BTC και είναι απολύτως εμπιστευτικά.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε 10 λεπτά από το χρόνο σας και δώσατε την πολύτιμη συμβολή σας!

Με θερμούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα Breaking The Ceiling.

 

Email